Denna populära mexikanska rätt är gjord med enkla ingredienser, men det är de fina kryddorna som framhäver den rika smaken och den karakteristiska aromen. För att skapa den frysetorkade versionen används ekologiska grönsaker, inklusive näringsrika röda bönor, solmogna tomater, lök, röd paprika och gröna oliver. En generös portion glutenfri polenta gör rätten ännu mer mättande.
1. Öppna med hjälp av det övre hacken på sidan. 2. Ta bort syreabsorbenten. 3. Tillsätt varmt kokt vatten (mängden vatten som ska tillsättas står på produktetiketten och den motsvarande hjälplinjen finns inuti förpackningen. 4. Rör om ordentligt. 5. Stäng påsen och vänta 9 minuter. 6. Öppna med hjälp av det nedre hacken på sidan och rör om igen. Njut!
Detaljer:
- Vikt: 70 g (370 g tillagad)
- Tillagningstid: 9 minuter
- Ingredienser: polenta (majsmjöl)* 30%, tomater (tomater, tomatjuice)*, röd paprika*, röda bönor* 13%, lök*, gröna oliver* 2%, rapsolja*, kryddor*, salt, chili* 0,04%. *Ekologiskt jordbruksprodukt
- Näringsinnehåll per 100g: energi 1678kJ/400kcal, fett 13 g, varav mättat fett 1,2 g, kolhydrater 51 g, varav sockerarter 16 g, protein 13 g, salt 3,8 g