Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Mens Keb Eco-Shell Jacket

Vattentät skaljacka som andas och man har tagit lite extra hänsyn till miljön. Bra till krävande äventyr under skiftande väderförhållanden under hela året.
SEK 6 799,00
Beskrivning

Vattentät skaljacka som andas och man har tagit lite extra hänsyn till miljön. Bra till krävande äventyr under skiftande väderförhållanden under hela året.

Fjällräven Mens Keb Eco-Shell Jacket är gjord med Eco-Shell med stretch, vilket ger hög prestanda och låg miljöbelastning. Tyget är slitstarkt och följer samtidigt lätt kroppens rörelser och släpper ut fukt, som skapas när du är aktiv. Den är ett perfekt val till vandringsturer och skidturer, där den minimalistiska designen säkrar att du kan hålla ett förnuftigt tempo, samtidigt är du bra skyddad i riktigt dåligt väder. Snittet är välgenomtänkt och ger dig optimal passform och rörelsefrihet. Den välsittande huvan har plats till en hjälm och kan justeras, så den ger bra skydd utan att begränsa din sikt eller möjlighet att röra på huvudet. Öppningen på framsidan är försett med vattentätt-blixtlås med skyddande flik på insidan, som kan lätt öppnas från båda ändarna när du behöver ventilera. De rymliga bröstfickorna har en dold bälg så de kan rymma massor och kommas åt även när du har en klättersele eller bär en ryggsäck med höftbälte. Fickorna har också invändiga nätfickor för säker

förvaring av mobiltelefonen och andra små saker. Det sitter två-vägsblixtlås i sidorna, som du kan öppna när du blir för varm. Nederkanten kan justeras med dragsko och ärmsluten justeras med kardborre. Eco-Shell är tillverkat i återvunnenpolyester (bestående både av återvunnen polyester och nytt material), och alla utsläpp från produktion och transporter är klimatkompenserade.

Vikt
Vikt:
524 gram
Artikel nummer34446

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.