Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

The North Face Womens Dryzzle Futurelight Full Zip Pant
29%

The North Face Womens Dryzzle Futurelight Full Zip Pant

Lätta, vattentäta överdimensionerade byxor för kvinnor. Tillverkad med det nya, mycket andningsbara FUTURELIGHT-membranet.
Från SEK 2 249,00
Från SEK 1 588,00
Färg: Svart (TNF BLACK)
Beskrivning

Lätta, vattentäta överdimensionerade byxor för kvinnor. Tillverkad med det nya, mycket andningsbara FUTURELIGHT-membranet.

Här får du ett par fantastiska allround skalbyxor: Alla bra detaljer är på plats, priset är skarpt och ett av marknadens absolut bästa membran ingår i paketet! Det finns t.ex. enkel in- och utfart tack vare de långa dragkedjorna på sidorna - inget att göra med att ha skor eller stövlar först. En lätt och flexibel treskiktskonstruktion med det nyutvecklade FUTURELIGHT-membranet ger pålitlig vattentäthet och den bästa andningsförmågan på marknaden, så du behöver nästan aldrig ta av dig byxorna för att reglera temperaturen om intensiteten stiger, temperaturen sjunker eller vinden tar lite extra grepp. North Face FUTURELIGHT-produkterna är också ett miljövänligt val. Själva membranet innehåller inte skadliga ämnen, de yttre ämnena är till stor del gjorda av återvunna material och DWR-behandlingen är fri från fluorider och varar extra länge. The North Face Dryzzle Futurelight Full Zip-byxa för kvinnor är helt enkelt ett par exceptionellt framgångsrika regn- / skalbyxor i den lätta änden, vilket borde vara högt på din lista om du letar efter ett sådant par.

Vikt
Vikt:
350 gram
Artikel nummer40052

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.