Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

True Plasma Lighter

True Plasma Lighter är en revolutionerande tändare som använder plasmateknik för att tända cigaretter, ljus och andra föremål. Med ett uppladdningsbart batteri och en hållbar konstruktion är denna tändare ett pålitligt och miljövänligt alternativ till tra
SEK 379,00
Beskrivning
Med ett uppladdningsbart batteri och en hållbar konstruktion är True Plasma Lighter en pålitlig och hållbar belysningslösning som kan användas om och om igen. Den är lätt att använda då den bara kräver ett enda knapptryck för att slå på.

True Plasma Lighter använder inte gas eller andra skadliga kemikalier. Den är också säkrare att använda än vanliga tändare, eftersom den inte producerar en öppen låga eller värme, vilket minimerar risken för brand och skador. Tändaren är tillverkad av högkvalitativa material som står emot slitage och är lätt att underhålla då den kan rengöras med en trasa.

Sammantaget är True Plasma Lighter en revolutionerande tändare. Med sitt uppladdningsbara batteri, hållbara konstruktion och mångsidighet är denna matchning ett måste för alla som vill ha ett säkert, pålitligt och miljövänligt alternativ till traditionella tändstickor och tändare.
Artikel nummer44957

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.