Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Thaw Rechargeable Hand Warmer
-5200mah

Tina uppladdningsbar handvärmare på 5200mAh håller dig varm när du är på språng. Den lilla storleken gör den lätt att bära överallt, och den kan laddas om och om igen.
SEK 459,00
Beskrivning
Thaw Rechargeable Hand Warmer -5200mah är en fantastisk uppfinning för de kalla vinterdagarna. Denna handvärmare är designad för att hålla dina händer varma och bekväma oavsett var du är. Denna handvärmare är perfekt att ha med sig på skidresan, på campingturen eller bara till vardags.

Thaw Rechargeable Hand Warmer -5200mah är en laddningsbar handvärmare som kan laddas om och om igen. Denna handvärmare har en kapacitet på 5200mah, vilket innebär att den kan hålla dina händer varma i flera timmar åt gången. Denna handvärmare är också mycket enkel att ladda och kan laddas med en USB-laddare.

Tina uppladdningsbar handvärmare -5200mah är också mycket enkel att använda. Den har en enkel knapp som gör det enkelt att slå på och stänga av värmen. Denna handvärmare har även två olika värmeinställningar, så att du kan anpassa värmen efter dina behov. Den höga värmeinställningen håller dina händer varma i upp till 6 timmar, medan den låga värmeinställningen håller dina händer varma i upp till 10 timmar.

Tina uppladdningsbar handvärmare -5200mah är också mycket säker att använda. Den har en automatisk avstängningsfunktion som stänger av den när den når en viss temperatur. Denna funktion ser till att handvärmaren inte blir för varm och skadar dig eller din omgivning.

Thaw Rechargeable Hand Warmer -5200mah är också mycket hållbar och robust. Den är designad för att tåla stötar och stötar så att den kan användas i alla väderförhållanden. Denna handvärmare är också vattentät så den kan användas i regn och snö.

Thaw Rechargeable Hand Warmer -5200mah är en fantastisk investering för alla som vill hålla händerna varma och bekväma under de kalla vintermånaderna. Denna handvärmare är lätt att använda, säker och hållbar, och den kan laddas om och om igen. Köp din Thaw Rechargeable Hand Warmer -5200mah idag och upplev hur bekvämt det är att ha varma händer när det är kallt ute.
Artikel nummer44956

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.