Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Thaw Disposable Hand Warmer Large

Thaw Disposable Hand Warmer Large är ett praktiskt och enkelt sätt att hålla händerna varma under de kalla vintermånaderna. Den är av engångstyp och aktiveras genom att förpackningen öppnas, så att du kan ta den med dig överallt.
SEK 29,00
Beskrivning
Thaw Disposable Hand Warmer Large är en fantastisk uppfinning för dig som vill hålla dina händer varma under de kalla vintermånaderna. Dessa handvärmare är engångsvärmare som är lätta att använda och kan hålla dina händer varma i upp till 8 timmar.

Handvärmarna är lätta att aktivera då du helt enkelt öppnar förpackningen och låter luften aktivera uppvärmningsprocessen. Efter några minuter kommer handvärmarna att börja avge värme, och du kan direkt känna en skillnad i temperaturen på dina händer.

Thaw Disposable Hand Warmer Large är designad med en stor storlek, vilket gör dem perfekta för personer med större händer eller för dig som vill värma fler delar av dina händer. Handvärmarna är också tunna och smidiga vilket gör dem lätta att placera i handskar eller fickor.

Handvärmarna är gjorda av naturliga ingredienser och är säkra att använda. De avger värme med hjälp av järnpulver, salt och aktivt kol, som reagerar med syre i luften och skapar värme. Dessutom är handvärmarna också miljövänliga, då de kan slängas som vanligt avfall.

Thaw Disposable Hand Warmer Large är perfekta för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring, jakt eller fiske, där det är viktigt att hålla händerna varma och torra. De är också idealiska för vardagsbruk när du ska shoppa eller jobba och det är kallt ute.

Handvärmarna är också en perfekt presentidé till vänner och familj som älskar att vara utomhus eller ha en aktiv livsstil.

Thaw Disposable Hand Warmer Large är ett pålitligt och effektivt sätt att hålla händerna varma under de kalla vintermånaderna. Med sin enkla användning och stora storlek är de den perfekta lösningen för alla som vill hålla sig varma och bekväma i kylan.
Artikel nummer44955

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.