Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Sea to Summit EtherLightXT Extreme Mat Large

Superkomfortabel uppblåsbar sovplatta som är imponerande lätt och kompakt. Ett R-värde på 6,2 gör det till en fullblods 4-säsongsunderlag som håller dig skyddad från markens kyla på allt från sommarfjällvandringar till vinterekspeditioner. Extra längd och bredd.
SEK 4 199,00
SEK 3 149,00
Färg: Svart (BLACK/ORANGE)
Leveranstid: 5-7 dagar
Beskrivning

Superkomfortabel uppblåsbar sovplatta som är imponerande lätt och kompakt. Ett R-värde på 6,2 gör det till en fullblods 4-säsongsunderlag som håller dig skyddad från markens kyla på allt från sommarfjällvandringar till vinterekspeditioner. Extra längd och bredd.

Sea To Summit EtherLightXT Extreme Mat Large kombinerar den låga vikten och minimala volymen hos de superlätta uppblåsbara dynorna med komforten och isoleringsförmågan hos de tjocka dynorna. Sea To Summits geniala "Air Sprung Cells" design garanterar att vikten fördelas jämnt och gör ytan imponerande stabil och bekväm att ligga på, även när det inte finns något skum att stabilisera. Två lager Thermolite-fiberisolering med olika densiteter säkerställer att du isoleras optimalt mot kyla från marken, samtidigt som underlaget håller imponerande lätt och komprimerbart. Med en tjocklek på 10 cm, rektangulär form och generös längd och bredd har du både suverän komfort på ojämna ytor och gott om utrymme att skryta. Den stora versionen är 64 cm bred och 198 cm lång, vilket är märkbart mer än standardstorleken 55 x 183 cm. Hela ära väger 1050 g, vilket är ganska imponerande för så mycket komfort och så bra isolering. Det betyder att ytan är tillräckligt lätt och kompakt för sommarresor, där du annars kan hantera med mindre isolering, samtidigt som den är tillräckligt väl isolerad för även de helt kalla vinterresorna. EtherlightXT Extreme Mat Large är en uppblåsbar sovkudde i absolut toppklass som kommer att klara sig på praktiskt taget alla tänkbara utomhusresor, året runt. ** Ny universell R-värdestandard för 2020: ASTM F3340-18 ** År 2019 gick ASTM (American Society for Testing and Materials) samman med ett antal stora utomhusmärken för att skapa en universell R-värdestandard. Den kallas ** ASTM F3340-18 ** och trädde i kraft den 1 januari 2020. Tidigare var den mer eller mindre baserad på tillverkarnas egna tester och därför var resultatet inte alltid rättvist - vissa var generösa i sin bedömning, medan andra var konservativa. Den nya standarden skapar ett gemensamt utvärderingssystem som gör det lättare för alla att identifiera R-värdet för de olika sovplattorna. Därför kommer vissa sovplattor att ha nya R-värden, även om tekniken för sovplattan i fråga inte har förändrats. Det nya R-värdet är å andra sidan mer exakt.

Vikt
Vikt:
1050 gram
Dimensioner
Dimensioner
Lång, över 183 cm
Artikel nummer41131001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.