Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Reg Wide

Superbekvämt självuppblåsande liggunderlag med extra bredd. Perfekt till bilsemestern, campingsemestern eller som snabbfixad gästsäng.
SEK 2 099,00
Färg: Blå (BYRON BLUE)
Beskrivning

Superbekvämt självuppblåsande liggunderlag med extra bredd. Perfekt till bilsemestern, campingsemestern eller som snabbfixad gästsäng.

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Reg Wide är gjord med "DeltaCorded" Skum, som är anpassat för att ge så mycket volym som möjligt samtidigt det sparar vikt. Det skapar ett superbekvämt liggunderlag som är hela 10 cm tjockt och ändå väger under 1600g. Ett mjukt och skönt polyestermaterial på ovansidan gör det skönt att ligga mot. På undersidan är det ett kraftigare ,aterial med antislip-tyck som skyddar mot underlaget och gör att det inte glider runt i tältet. Sea to Summits smarta multifuntionsventil gör det lätt att justera hårdheten på underlaget och släpper lätt ut luften när du ska packa i hop det. Ett R-värde på 5 betyder suverän isolering, så det fungerar även om temperaturen kryper under nollan. ett extremt bekvämt liggunderlag anpassat till turer då du inte behöver bära det långa sträckor.

Dimensioner
Dimensioner
Alm., ca 183 cm
Artikel nummer36844002

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.