Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Kaipak 38

Avskalad, robust vandringsryggsäck i G-1000 HeavyDuty Eco. Ett avlastande bärsystem, fast rygglängd och rejält höftbälte ger komfort för användaren.
SEK 2 549,00
Färg: Grå (STONE GREY/018)
Storlek: ONE SIZE
Beskrivning

Avskalad, robust vandringsryggsäck i G-1000 HeavyDuty Eco. Ett avlastande bärsystem, fast rygglängd och rejält höftbälte ger komfort för användaren.

Avskalad, robust vandringsryggsäck för dagsturer och vandring med övernattning i stugor, året runt. Sydd i G-1000 HeavyDuty Eco med återvunnen polyester och ekologisk bomull. Den stryktåliga väven ger ett tidlöst uttryck och kan vaxas med Grönlandsvax för extra motståndskraft mot väta och slitage.

Bärsystemet har fast rygglängd och är stabilt och väl tilltaget för ryggsäckens storlek. Höftbälte och axelremmar är anpassade för mäns kroppsbyggnad och på höftbältet finns två fickor för solstift, snacks och liknande.

Ryggsäcken är toppmatad och har ett rymligt huvudfack med snölås. Topplocket är höjbart och har två fickor. Det finns fästen för isyxor och vandringsstavar och ryggsäcken är förberedd för vätskesystem. En dragkedjeförsedd ficka på fronten för regnkläder och liknande, samt två sidfickor. Kompressionsremmar på sidan stabiliserar innehållet i säcken när den inte är fullpackad. Visselpipa på bröstremmen och bottendel i kraftig polyamidväv. Regnskydd i synliga färgen UN Blue ingår.

Material
Material
500D Nylon
Material
G-1000® Heavy Duty: 65 % polyester, 35 % bomull
Vikt
Vikt:
1600 gram
Artikel nummer33644002

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.