Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Pharmavoyage Mosquito Net Trek 1 - Impregnated

Pharmavoyage Myggnät Trek 1 visn. är ett impregnerat myggnät perfekt för utomhusäventyr och resor till tropiska områden. Den skyddar mot insekter och malaria, och dess lätta design gör den lätt att ha med sig på språng.
SEK 649,00
Färg: Vit (WHITE)
Beskrivning
Pharmavoyage Myggnät Trek 1 visn. är ett effektivt och pålitligt myggnät speciellt framtaget för att skydda dig från myggor och andra insekter när du är på resande fot. Detta myggnät är idealiskt för användning under campingturer, vandring eller resor i tropiska områden där myggor och andra insekter kan vara till besvär.

Myggnätet är tillverkat av högkvalitativ polyester, som är lätt och hållbar. Den är även impregnerad med ett insektsmedel som är effektivt mot myggor, myggbett och andra insekter. Denna behandling är både säker och miljövänlig och den håller i upp till 20 tvättar.

Pharmavoyage Myggnät Trek 1 visn. är lätt att installera och kan enkelt hängas ovanför en säng, hängmatta eller annan sovplats. Den har en stor öppning som gör det enkelt att ta sig in och ut ur myggnätet, och det är även lätt att fälla ihop och förvara i den medföljande förvaringsväskan.

Detta myggnät är designat för att passa en enda person och har en storlek på 220 x 120 x 100 cm. Den är dessutom lätt och kompakt, så den är lätt att ta med på resor. Pharmavoyage Myggnät Trek 1 visn. är ett pålitligt och effektivt sätt att skydda dig mot myggor och andra insekter när du är på resande fot.
Artikel nummer45181001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.