Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Pharmavoyage Mosquito Net Totem - Impregnated

Pharmavoyage Myggnät Totem Visn. är ett myggnät som är perfekt för resor. Den är impregnerad med ett medel som håller myggor borta och är lätt att sätta upp. Skydda dig mot myggor och andra insekter på din nästa resa.
SEK 799,00
Färg: Vit (WHITE)
Beskrivning
Pharmavoyage Myggnät Totem Visn. är den ultimata lösningen om du vill undvika myggor och andra insekter på din nästa resa. Detta myggnät är impregnerat med ett effektivt medel som håller myggor borta och ger dig en bekvämare och tryggare nattsömn.

Med Pharmavoyage Myggnät Totem Impr. du kan sova lugnt och säkert, utan att oroa dig för de farliga sjukdomar som myggor kan överföra. Myggnätet är lätt att sätta upp och kan användas både inomhus och utomhus. Det är också lätt att packa ihop och ta med dig på språng, så du är alltid skyddad från myggor, oavsett var du befinner dig i världen.

Myggnätet är designat för att passa de flesta sängar och är tillverkat av högkvalitativt, hållbart material som säkerställer att det håller länge. Pharmavoyage Myggnät Totem Visn. är dessutom lätt att rengöra och kan tvättas i maskin, så det är alltid rent och fräscht.

Pharmavoyage Myggnät Totem Visn. är inte bara funktionell utan också snygg. Den har en modern och elegant design som passar perfekt in i vilken inredning som helst. Det är också en idealisk present för resenärer och äventyrare som vill skydda sig från myggor och andra insekter på sina resor.

Så om du vill ha en god natts sömn på din nästa resa och undvika myggbett, kan Pharmavoyage Mosquito Net Totem Impr. det perfekta valet för dig. Köp den idag och upplev det ultimata skyddet mot myggor!
Artikel nummer45182001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.