Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Pharmavoyage Mosquito Net Cabin 2 - Impregnated

Pharmavoyage Myggnät Cabin 2 Visn. är ett myggnät för campingturen eller resor till tropiska områden. Den är impregnerad med insekticid och skyddar mot myggor och andra insekter. Nätet är lätt att sätta upp och passar en dubbelsäng.
SEK 769,00
Färg: Vit (WHITE)
Beskrivning
Pharmavoyage Myggnät Cabin 2 Visn. är ett högkvalitativt myggnät designat för att skydda dig från irriterande insekter när du sover eller vistas i ett tält eller stuga. Detta myggnät är idealiskt för användning på campingturer, backpacking, resor och andra utomhusaktiviteter.

Myggnätshytt 2 Visn. är tillverkad av slitstarka material som är motståndskraftiga mot slitage och som tål upprepad användning. Den är också impregnerad med ett insektsmedel som är effektivt mot myggor, flugor, myror och andra skadedjur, vilket gör det till ett pålitligt skydd mot insekter.

Myggnätet är designat för att passa en vanlig dubbelsäng och har en rymlig kabinform som ger dig gott om utrymme att röra dig fritt medan du sover. Den är även utrustad med en praktisk blixtlåsöppning som gör det enkelt att ta sig in och ut ur myggnätet.

Myggnätshytt 2 Visn. är lätt att installera och tar bara några minuter att installera. Den kommer med en praktisk förvaringsväska som gör den enkel att ta med på språng och förvara när den inte används.

Detta myggnät är också lätt att underhålla och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa eller tvättas för hand. Det är ett pålitligt och effektivt sätt att skydda dig mot irriterande insekter och njuta av en god natts sömn var du än är.

Pharmavoyage Myggnät Cabin 2 Visn. är det perfekta valet för alla som vill skydda sig mot insekter och njuta av en god natts sömn utan att störas av irriterande myggor och andra skadedjur. Det är en pålitlig och effektiv lösning som är enkel att använda och underhålla, och som ger dig sinnesfrid när du är utomhus.
Artikel nummer45183001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.