Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Spatula Olive Wood

Läcker Petromax-spatel, som är perfekt för att röra om och vända saftiga biffar, stekta ägg, grönsaksmixar och alla rätter du tillagar över elden, oavsett om det är i stekpannan, på eldgropen eller i grytan.
SEK 139,00
Beskrivning
Delikat Petromax-spatel som är perfekt för att röra och vända saftiga biffar, stekta ägg, grönsaksmix och alla rätter du tillagar på pannan, på eldstaden eller i eldgrytan. Olivträs-spateln är på grund av sitt material särskilt lämplig för utomhuskök och efter matlagning kan du enkelt hänga spateln på läderramen eller ta den med dig på din ryggsäck till ditt nästa äventyr. Olivträs-spateln är handgjord i Tyskland, gjord av trä från Olea Europaea - träden avverkas endast när det inte längre går att skörda fler oliver.

Så här tar du hand om din olivträs-spatel: Du bör bara rengöra den med vatten och mild tvål. Gnugga den ibland med lite olivolja och ge den en chans att torka ordentligt efter varje användning. Olivträ kan i övrigt ta färg av livsmedel som har en stark färg, men det är helt ofarligt.

- Längd: 30 cm
- Handgjord i Tyskland
- Hållbart producerad efter olivskörden
- Livsmedelssäker
- Extra lång hållbarhet på grund av olja-vaxfinishen
Artikel nummer45106

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.