Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Ladle Olive Wood

Petromax Ladle Olive Wood är en vacker och praktisk sked i olivträ som är perfekt för att servera soppor, grytor och andra rätter. Den är värmebeständig och kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive eldar och grillar. Ett måste för alla matlagn
SEK 339,00
Färg: Brun (OLIVE WOOD)
Beskrivning
Petromax Ladle Olive Wood är en exklusiv och funktionell sked gjord av det finaste olivträet. Denna sked är ett perfekt tillbehör för att servera soppor, grytor och andra läckra rätter. Den vackra och naturliga trästrukturen ger skeden ett unikt och rustikt utseende som passar perfekt till alla typer av dukning.

Skeden är inte bara vacker, utan också extremt praktisk. Den är värmebeständig och kan användas på alla typer av värmekällor, inklusive eldar och grillar. Detta gör den till ett måste för alla utomhusmatlagningsentusiaster som vill servera läckra rätter på ett stilfullt och praktiskt sätt.

Petromax Ladle Olive Wood är också mycket lätt att rengöra. Den kan lätt tvättas för hand med en mild tvål och varmt vatten. Efter tvätt måste skeden torkas noggrant med en mjuk trasa och förvaras på en torr plats.

Denna sked är en bra presentidé för alla som älskar matlagning och vill lägga till ett vackert och funktionellt inslag i sin köksutrustning. Den är perfekt för att servera soppor, grytor och andra rätter, och dess värmebeständighet gör den idealisk för matlagning utomhus.

Petromax Ladle Olive Wood är ett exempel på hög kvalitet och hantverk. Den är gjord av de finaste materialen och är designad för att hålla i många år. Med sin vackra trästruktur och praktiska egenskaper är denna sked ett måste för alla matlagningsentusiaster som vill lägga till ett rustikt och stilrent inslag till sin köksutrustning.
Artikel nummer45102001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.