Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Flat Bowl 23 Cm

Petromax Flat Bowl 23 Cm är en robust och mångsidig skål, lämplig för matlagning och servering av mat. Tillverkad av högkvalitativt stål, kan den användas på alla typer av värmekällor, inklusive eldar och ugnar. Med en diameter på 23 cm är den idealisk fö
SEK 279,00
Färg: Brun (OLIVE WOOD)
Beskrivning
Petromax Flat Bowl 25 Cm är en mångsidig och robust skål som är idealisk för matlagning och servering. Med sin högkvalitativa stålkonstruktion kan den användas över öppen eld, gas eller elvärme, vilket gör den till ett mångsidigt tillskott till alla kök eller lägereld. Denna skål är designad med en diameter på 25 cm, vilket gör den idealisk för att laga stora mängder mat på en gång.

Den platta botten och höga kanterna ser till att maten hålls på plats och inte spills medan du rör om och tillagar den. Petromax Flat Bowl 25 Cm är också lätt att rengöra efter användning. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är resistenta mot repor och fläckar, så den tål upprepad användning och fortfarande ser ut som ny. Skålen är perfekt för att laga en mängd olika rätter, från soppor och grytor till rostat kött och grönsaker. Den platta botten gör det lätt att rosta och grilla, medan de höga kanterna håller maten på plats och förhindrar att den stänker överallt.

Petromax Flat Bowl 25 Cm är också en idealisk skål för att servera mat. Den platta botten och höga kanterna gör det enkelt att servera maten medan den fortfarande är varm. Denna skål är också ett snyggt val för servering av sallader och andra kalla rätter. Oavsett om du är på en campingresa eller i ditt eget kök är Petromax Flat Bowl 25 Cm en mångsidig och hållbar skål som håller i många år.

Den är lätt att rengöra och kan användas för en mängd olika matlagnings- och serveringsbehov.
Artikel nummer45085001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.