Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Fire Skillet Fp40 With One Pan Handle

Stor och mångsidig mellanprodukt mellan en stekpanna och en kastrull (15 cm diameter), tillverkad i gjutjärn - väsentlig för dig som lagar mat över eld.
SEK 988,00
Beskrivning
Petromax Fire Skillet tillverkad av högkvalitativ gjutjärn är oumbärlig för varje måltid över öppen eld eller i köket hemma. Professionella kockar använder också gjutjärnsgrytor, eftersom de är extremt hållbara. När man har provat dem vill man aldrig vara utan eldgrytorna och deras många fördelar längre.

Det bästa materialet: Gjutjärn
Gjutjärnet av hög kvalitet med sin enastående värmefördelning kan användas direkt och är lätt att rengöra. Den hållbara och robusta stekpannan har en naturlig antihaftande effekt som förbättras vid varje användning, så att patina bildas. Dessutom lagrar gjutjärn värmen bra, vilket gör att måltider kan serveras direkt i stekpannan.

På alla typer av spisar
Grytan/pannan kan användas inte bara på en elektrisk spis, över en gaslåga eller i ugnen. Den fungerar också utmärkt utomhus på en eld eller en lämplig grill. Bryning, stekning eller sautering – i eldgrytan är varje måltid en njutning.

Fire Skillet fp15 har ett långt handtag och ett mindre på motsatt sida, så att du har ett bra grepp och goda möjligheter att hänga upp den efter användning. Oavsett om det är till hemlagad mat eller haute cuisine, till läckra stekta potatisar eller till den perfekta biffen: Grytan/pannan finns för närvarande i 4 storlekar, så att du kan välja den storlek som passar dina behov och favoriträtter.

Tekniska detaljer
  • Material: gjutjärn
  • Kapacitet: 4,7 liter
  • Invändig diameter på överkanten: 38,9 cm
  • Ytterdiameter på överkanten: 40 cm
  • Bottdiameter: 35 cm
  • Vikt: 6 kg

Leveransomfattning
  • 1 x eldgryta fp40
  • 1 x användarmanual (tyska/engelska/franska)
Artikel nummer45095

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.