Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Fire Skillet Fp20 With One Pan Handle

Mångsidigt mellanting mellan stekpanna och kastrull (20 cm diameter), gjord av gjutjärn - väsentlig för dig som lagar mat över öppen eld.
SEK 469,00
Beskrivning
Petromax Fire Skillet tillverkad av högkvalitativt gjutjärn är oumbärlig för varje måltid över öppen eld eller i köket hemma. Professionella kockar använder också gjutjärnsgrytor, för de är extremt hållbara. När man har provat dem, kan man önska aldrig att vara utan eldgrytorna och deras många fördelar längre.

Det bästa materialet: Gjutjärn
Gjutjärn av hög kvalitet med sin enastående värmefördelning kan användas omedelbart och är lätt att rengöra. Den hållbara och robusta stekpannan har en naturlig antihaftande effekt som förbättras vid varje användning, så att patina bildas. Dessutom lagrar gjutjärn värmen väl, varför måltider kan serveras direkt i stekpannan.

På alla typer av spisar
Grytan/pannan kan inte bara användas på en elektrisk spis, över en gaslåga eller i ugnen. Den fungerar också utmärkt utomhus på en eld eller en lämplig grill. Braise, steka eller steka - i eldgrytan är varje måltid en njutning.

Fire Skillet fp20 har ett långt handtag och ett mindre på den motsatta sidan, så du har ett bra grepp och goda möjligheter att hänga upp efter användning. Oavsett om det är för hemlagad mat eller haute cuisine, för läckra stekta potatisar eller för den perfekta biffen: Gryta-pannan finns för närvarande i 4 storlekar, så du kan välja den storlek som passar dina behov och dina favoriträtter.

Tekniska detaljer
  • Material: gjutjärn
  • Kapacitet: 1 liter
  • Invändig diameter på övre kant: 18,9 cm
  • Yttre diameter på övre kant: 20 cm
  • Bunddiameter: 15 cm
  • Vikt: 1,8 kg

Leveransomfattning
  • 1 x eldgryta fp20
  • 1 x Bruksanvisning (tyska/engelska/franska) 



Artikel nummer45093

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.