Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Petromax Camping Oven

Bakning utan ugn - med Petromax' Campingugn får du ugnsklara rätter på alla dina äventyr - oavsett om du är iväg i husbil eller på sheltertur.
SEK 929,00
Beskrivning
Den speciella funktionen med campingugnen är den tredubbla luftcirkulationen: toppvärme, bottenvärme och sidovärme. Tack vare den dubbla väggen av ringformen stiger värmen upp längs sidorna och värmer upp rätterna i ringform eller på bakplåten till campingugnen. Ventilationsöppningarna och den yttre beläggningen ger dig möjlighet att uppnå optimala bakresultat med stor självständighet!

Campingugnen är lämplig för spis, campingkök eller för direkt användning över glöden. Värmen från värme källan överförs till de enskilda komponenterna i campingugnar. Genom botten når värmen grytan eller gröt bullarna genom utsparingen i mitten. Lockets säkerställer en tät försegling och framkomsten av topp- och botten värme.
Tack vare det rostfria stålhandtaget kan du säkert kontrollera om din utomhusrätt är redo för servering. Med de två handtagen serverar du din ugnrätt i en ovanlig rund form som kommer att imponera på dina gäster.

  • Lämplig för gasblus, elspis, campingkök och över öppen eld
  • Tredelad form ger optimal övre och undre värme samt sidovärme
  • Bredd: 41cm
  • Höjd: 14,3cm



Artikel nummer45087

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.