Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Tino Two-in-one

Nebo Tino Two-in-one är en mångsidig ficklampa och nyckelring som är perfekt för vardagsbruk och resor. Med ett kraftfullt LED-ljus och en praktisk nyckelring i en kompakt design är Tino idealisk för att lysa upp mörkret och hålla reda på dina nycklar.
SEK 199,00
Beskrivning
Nebo Tino Two-in-one är en praktisk och mångsidig ficklampa och nyckelring, idealisk för dagligt bruk och resor. Med ett kraftfullt LED-ljus och en praktisk nyckelring i en kompakt design är Tino den perfekta lösningen för att lysa upp mörkret och hålla reda på dina nycklar.

Tino är designad med ett kraftfullt LED-ljus som ger en stark och tydlig ljusstråle med en räckvidd på upp till 20 meter.

Förutom att hålla reda på dina nycklar är nyckelringen även idealisk för att fästa Tino-lampan på din nyckelring eller väska, så den finns alltid nära till hands när du behöver den.

Tino är designad i ett robust och slitstarkt material som gör den tålig mot stötar och slitage. Den är också vattentät så den kan användas i alla väder utan att skadas.

Med sin kompakta design och lätta vikt är Tino lätt att ta med sig överallt. Den passar perfekt i fickan eller väskan och är idealisk för resor, campingturer eller utflykter.
Artikel nummer44937

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.