Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Slyde King 2K Rechargeable Flashlight

Nebo Slyde King är en laddningsbar ficklampa som lyser hela 2000 lumen. Ficklampan är uppladdningsbar, har justerbar zoomfunktion och en magnetisk bas som gör den enkel att placera och använda. Skjutfunktioner gör att lampan kan dras ut och ger behagligt
SEK 655,00
Beskrivning
Nebo Slyde King 2K Recharge Flashlight - Kraftfull och mångsidig ficklampa som är idealisk för både utomhusäventyr och inomhusbruk. En av de största fördelarna med Nebo Slyde King 2K Recharge Flashlight är dess uppladdningsbara funktion. Du behöver inte längre oroa dig för att köpa och byta batterier, eftersom ficklampan kan laddas om och om igen. Detta gör den också mer miljövänlig och ekonomisk. Ficklampan har en justerbar zoomfunktion som gör att du kan fokusera ljuset på ett specifikt objekt eller område. Detta är särskilt praktiskt när du behöver navigera i mörka områden eller leta efter något i ett mörkt hörn. Dessutom har ficklampan även en magnetisk bas som gör det enkelt att placera den på metallytor och använda den utan att hålla i den. Slidfunktionen på Nebo Slyde King 2K Recharge Flashlight gör det möjligt att dra ut lampan och ge ett behagligt ljus i tältet eller andra platser där du behöver sprida ljuset. Ficklampan har både vitt och rött ljus, vilket är idealiskt för olika situationer. Det röda ljuset är särskilt praktiskt när du behöver behålla mörkerseendet eller undvika att störa andra i mörka miljöer. Nebo Slyde King 2K Recharge ficklampa är också designad för att vara hållbar och pålitlig. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium och har en vattenbeständig finish som säkerställer att den tål även de tuffaste väderförhållandena.

Specifikationer:
USB-C uppladdningsbar.
OC™-teknik.
4x justerbar zoom.
Strömindikator.
Batteriladdningsindikator.
Gummibelagt handtag.
Anodiserad flygplansaluminium
Vattentät (IP67) och stötsäker.
Magnetisk bas.
Vikt: 453 gram.
Längd: 190mm (Utökat tillstånd: 244mm).
Diameter: 41mm.

Batterikapacitet:
Vitt ljus: 2000 lumen - 2 timmar/409 meter Vitt arbetsljus: 500 lumen - 4 timmar/34 meter Rött ljus: 40 lumen - 6 timmar/9 meter. Laddningstid: 4-8 timmar, beroende på USB-laddare (utgång).

Artikel nummer44948

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.