Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Davinci 3500 Rechargeable Flashlight

Nebo Davinci 3500 Recharge Flashlight är en kraftfull och uppladdningsbar ficklampa med en ljusstyrka på 3500 lumen. Den har en räckvidd på upp till 261 meter och en batteritid på upp till 2 timmar på högsta inställning. Perfekt för utomhusaktiviteter och
SEK 1 149,00
Beskrivning
Nebo Davinci 3500 Recharge Flashlight är en kraftfull och mångsidig ficklampa med en imponerande ljusstyrka på 3500 lumen och en räckvidd på upp till 261 meter.

Uppladdningsbar och hållbar

Lampan kan laddas via USB, och har en batteritid på upp till 2 timmar vid högsta inställning. Med en robust konstruktion och hållbart aluminiumhölje är denna ficklampa byggd för att motstå stötar och stötar.

Den lättmanövrerade på/av-knappen gör det enkelt att använda ljuset. Ljusstyrkan kan justeras och ljuset fokuseras med hjälp av zoomfunktionen. Med en praktisk bältesklämma och en rem kan du enkelt fästa ficklampan i din ryggsäck eller bälte och ha den nära till hands när du behöver den.

Nebo Davinci 3500 Recharge Flashlight är den perfekta följeslagaren för ett brett utbud av utomhusaktiviteter – inklusive camping, vandring och jakt. Den kan även användas professionellt av polis, räddnings- och militärpersonal.

Nebo Davinci 3500 Recharge Flashlight är en kraftfull och mångsidig ficklampa. Med sitt uppladdningsbara batteri, robusta konstruktion och praktiska funktioner är denna ficklampa den perfekta följeslagaren för utomhusaktiviteter, professionell användning och i nödsituationer.
Artikel nummer44941

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.