Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Davinci 2000 Rechargeable Flashlight

Nebo Davinci 2000 Recharge Flashlight är en kraftfull uppladdningsbar ficklampa med en ljusstyrka på 2000 lumen. Den har en hållbar aluminiumkonstruktion och ett justerbart fokus. Med en laddningstid på bara 4 timmar är den idealisk för utomhusaktiviteter
SEK 899,00
Beskrivning
Nebo Davinci 2000 Recharge Flashlight är en kraftfull och pålitlig ficklampa med en imponerande ljusstyrka på 2000 lumen, vilket gör att den kan belysa även de mörkaste områdena.

Ficklampans aluminiumkonstruktion gör den motståndskraftig mot stötar och stötar, och dess vattentäta egenskaper gör att den kan användas i alla väderförhållanden.

En av de största fördelarna med Nebo Davinci 2000 Recharge Flashlight är dess uppladdningsbara batteri. Med en laddningstid på bara 4 timmar är den idealisk för utomhusaktiviteter och i nödsituationer där tillförlitlighet och hållbarhet är avgörande. Batteriet laddas enkelt via USB.

De olika ljusinställningarna gör det möjligt att anpassa ljuset till alla situationer. Välj mellan hög, medium och låg ljusstyrka, samt blixtljus. Dessutom har ljuset en justerbar fokus som gör att du kan ställa in ljuset på olika avstånd.

Nebo Davinci 2000 Recharge Flashlight är också utrustad med en praktisk minnesfunktion som kommer ihåg den senaste inställningen du använde. Det betyder att du inte behöver lägga tid på att justera ljuset varje gång du slår på det.

Sammantaget är Nebo Davinci 2000 Recharge Flashlight en imponerande ficklampa utrustad med kraftfull ljusstyrka, hållbar konstruktion och uppladdningsbart batteri som gör den idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter och i nödsituationer.
Artikel nummer44940

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.