Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Davinci 1500 Rechargeable Flashlight

Nebo Davinci 1500 Recharge Flashlight är en kraftfull LED-ficklampa med en ljusstyrka på 1500 lumen. Den kan laddas via USB och har en räckvidd på upp till 220 meter. Lampan är vattentät och har en hållbar aluminiumkonstruktion.
SEK 599,00
Beskrivning
Nebo Davinci 1500 Recharge Flashlight är en imponerande LED-ficklampa med en ljusstyrka på 1500 lumen och en räckvidd på 220 meter.

Lampan är utrustad med en praktisk USB-laddare som gör att du snabbt och enkelt kan ladda den, så att du kan använda lampan under en längre tid utan att behöva oroa dig för att behöva byta batterier.

Nebo Davinci 1500 Recharge ficklampa är också vattentät, vilket innebär att den kan användas i våta och fuktiga miljöer utan skador. Aluminiumkonstruktionen gör den också mycket hållbar och robust.

Lyktans olika funktioner gör den både praktisk och mångsidig; zoomfunktionen låter dig justera ljuskäglan efter behov, och stroboskopfunktionen låter dig blinka ljuset i en nödsituation.

Nebo Davinci 1500 Recharge Flashlight är en professionell lampa som är idealisk för användning i en mängd olika miljöer och situationer. Den är lätt att använda och underhålla och är en pålitlig ljuskälla.
Artikel nummer44939

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.