Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nebo Davinci 1000 Rechargeable Flashlight

Nebo Davinci 1000 Recharge Flashlight är en kraftfull ficklampa med en ljusstyrka på 1000 lumen. Den är uppladdningsbar och har en räckvidd på upp till 220 meter. Med en aluminiumkonstruktion och vattentät design är den perfekt för alla utomhusäventyr.
SEK 579,00
Beskrivning
Nebo Davinci 1000 Recharge Flashlight är en kraftfull 1000 ficklampa med en räckvidd på upp till 220 meter som gör att den kan leverera ett kraftfullt ljus även på stora avstånd.

Ficklampan är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som är lätt att ladda, så du kan vara säker på att den alltid är redo att användas.

Den lätta och hållbara aluminiumkonstruktionen, liksom dess vattentäta egenskaper, gör ficklampan lämplig för alla utomhusäventyr - oavsett om du ska campa, vandra eller jaga.

Nebo Davinci 1000 Recharge Flashlight är utrustad med flera olika funktioner som gör den ännu mer mångsidig. Den har en zoomfunktion som gör att du kan justera ljuskäglan för att passa dina behov. Den har även en stroboskopfunktion som kan användas för att blinka ljuset om du behöver väcka uppmärksamhet. Ficklampan är enkel att använda då den är utrustad med en enda knapp som ger dig tillgång till alla dess funktioner.

Allt som allt är Nebo Davinci 1000 Recharge Flashlight en kraftfull och mångsidig ficklampa som är perfekt för alla utomhusäventyr. Med sin höga ljusstyrka, långa räckvidd, uppladdningsbara batteri och hållbara konstruktion är den en pålitlig följeslagare som hjälper dig att navigera även i de mest utmanande förhållanden.
Artikel nummer44938

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.