Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Laken Basic Steel Cap Bamboo Top
41%

Laken Basic Steel Cap Bamboo Top

Ny huva i rostfritt stål och bambu med gummihandtag. Ett elegant tillägg till någon av Basic Steel-flaskorna.
SEK 79,00
SEK 47,00
Beskrivning
Översätt med Google Translate

Denna keps är gjord utan några skadliga ämnen inklusive BPA, ftalater eller andra skadliga kemikalier. Med den här kepsen kan du vara säker på att du njuter av din favoritdrink utan att behöva oroa dig för potentiellt skadliga ämnen. En av de mest framträdande fördelarna med Sheet Basic Steel Rostfritt stål och Bamboo Hood är att den inte avger någon smak eller lukt. Detta innebär att din drink förblir fräsch och ostörd av eventuella oönskade influenser från locket. Du kan njuta av dina favoritdrycker med fullt förtroende för att de kommer att behålla sin ursprungliga smak och arom. Med en diameter på 5 cm och en höjd på 4 cm passar detta lock perfekt för Basic Steel-flaskor. Denna exakta passform säkerställer att din flaska förblir tätt stängd och förhindrar eventuella läckor eller spill. Dina drycker stannar i behållaren oavsett var du tar dem.
  • Inga BPA, ftalater eller andra skadliga ämnen
  • Avger inte smak
  • Återvinningsbart material: Rostfritt stål
  • Diameter: 5 cm. Höjd: 4 cm.
  • Vikt: 45 g
  • Tät stängning
  • Underhåll: Ej lämplig för diskmaskin. Handtvätt med varmt vatten och tvål, skölj och torka omedelbart. För att förlänga bambuns livslängd rekommenderas det att regelbundet behandla med mineralolja eller bivax.
  • Ej lämplig för mikrovågsugnar: Vi rekommenderar att handtvätta alla överdrag och textilelement med varmt vatten och neutralt tvättmedel. Använd inte blekmedel eller torktumlare.
Artikel nummer42732

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.