Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Julbo Density

Julbo Density är de perfekta solglasögonen för alla dina utomhusäventyr. Med polariserade linser och en lätt och hållbar design kan du njuta av solen utan att bli bländad eller besvärad av tyngden på dina glasögon.
SEK 2 312,00
Färg
Storlek: REACTIV 0-3 HIGH CONTRAST LT
Beskrivning
Är du redo för äventyr i naturen? Då är Julbo Density-solglasögonen precis grejen för dig! Med deras polariserade linser och lätta och hållbara design kan du njuta av solen utan att oroa dig för bländning eller skrymmande solglasögon.

Med Julbo Density får du den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Solglasögonen är designade för att skydda dina ögon från de skadliga UV-strålarna, så att du kan njuta av solen utan bekymmer. De polariserade linserna minskar reflektionen från vatten och snö, vilket gör dem idealiska för vattensporter eller skidåkning.

Solglasögonen är också lätta och robusta, vilket gör dem perfekta för utomhusäventyr. Du kommer inte att märka att du har dem på dig och de kommer inte att falla av när du rör dig snabbt eller utför fysiska aktiviteter.

Vill du ha solglasögon som är både snygga och funktionella är Julbo Density värt att kolla in!
Artikel nummer44991001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.