Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Hilleberg Kaitum 3 GT

Stort och imponerande lätt 3-personers tunneltält i absolut toppkvalitet. Kan användas året om, på flera typer av turer och i de flesta väderförhållanden.  
SEK 16 499,00
Färg
Beskrivning

Stort och imponerande lätt 3-personers tunneltält i absolut toppkvalitet. Kan användas året om, på flera typer av turer och i de flesta väderförhållanden.  

Hilleberg Kaitum 3 GT är ett extremt mångsidigt tunneltält bra material och konstruktion. Kerlon 1200, som är ett silikoniserat nylonmaterial, ger balans mellan slitstyrka och vikt. Det gör att tältet håller för regn, rusk, sol och vind i många år.

Tältet bärs upp av 9 mm DAC Featherlite NSL stänger, som är är bland de lättaste och starkaste på marknaden. En symmetrisk konstruktion med öppning och förtält i varje ände ger god möjlighet för att organisera sig i tältet och har dessutom den fördelen att innertältet har lodräta väggar på kortsidan. Detta ger tältet extra rymligt och passande för vinteranvändning, där stora sovsäckar måste få plats.

Innertält och yttertält slås upp tillsammans eller var för sig. Det ger möjlighet för att hålla innertältet torrt i fall att tältet ska slås upp eller packas ner i regnigt väder. Goda ventilationsmöjligheter, genomtänkta detaljlösningar och hantverk i toppklass hela vägen gör Hilleberg Kaitum 3 GT till ett av marknadens bästa tält i sin klass.

Vikt
Vikt:
4100 gram
Artikel nummer37888

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.