Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Hestra Læderfedt

Hestra Læderfett är en effektiv och pålitlig lädervård som väger 75 gram. Den är idealisk för att bevara lädrets naturliga smidighet och skydda det från vatten och smuts.
SEK 139,00
Beskrivning
Hestra Læderfedt är en förstklassig lädervård som är speciellt framtagen för att bevara lädrets naturliga smidighet och skydda det från vatten och smuts. Med en vikt på 75 gram är detta läderfett en effektiv och pålitlig lösning för att underhålla och skydda dina läderprodukter.

Hestra Læderfett är gjord av de finaste ingredienserna som är speciellt utvalda för att ge optimalt skydd för ditt läder. Detta läderfett är idealiskt för att bevara lädrets naturliga egenskaper och förhindra att det torkar ut eller blir stelt. Med regelbunden användning kan Hestra Læderfedt förlänga livslängden på dina läderprodukter och hålla dem i toppform i många år framöver.

Hestra Læderfett är lätt att applicera och absorberas snabbt i lädret, vilket gör att den inte lämnar någon fet eller klibbig yta. Den är också vattentät, vilket gör den till ett idealiskt skydd mot regn och fukt. Hestra Læderfett är också effektivt för att skydda lädret från smuts och fläckar, vilket gör det oumbärligt för lädervård.

Hestra Læderfedt är lämplig för alla typer av läderprodukter, inklusive skor, stövlar, väskor, bälten och jackor. Den kan också användas för att skydda och underhålla lädermöbler och bilinteriörer. Det är en mångsidig lädervård som kan användas till alla dina läderprodukter.

Hestra Læderfett är en högkvalitativ lädervård som är gjord av de bästa ingredienserna och är designad för att skydda och bevara lädrets naturliga smidighet. Det är en effektiv och pålitlig lösning för att underhålla dina läderprodukter och se till att de förblir i toppform i många år framöver. Använd Hestra Leather Grease regelbundet för att förlänga livslängden på dina läderprodukter och hålla dem vackra och skyddade.
Vikt
Vikt:
75 gram
Artikel nummer23709

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.