Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Grüezi bag Biopod Downwool Subzero
7%

Grüezi bag Biopod Downwool Subzero

Grüezi bag Biopod Downwool Subzero är en dunsovsäck för kvinnor, idealisk för användning från vår till höst. Den är fylld med dun och har en värmekapacitet på -5°C vilket gör den perfekt för kalla nätter i naturen.
Från SEK 4 199,00
Från SEK 3 896,00
Färg: Grön (PINE GREEN)
Beskrivning
Grüezi-väskan Biopod Downwool Subzero är en fantastisk sovsäck för kvinnor, perfekt för användning från vår till höst. Denna sovsäck är fylld med naturlig dunfyllning, som är ett av de bästa isoleringsmaterialen som finns på marknaden. Dunfyllningen i denna sovsäck ger utmärkt termisk prestanda upp till -5°C, vilket gör den perfekt för kalla nätter i naturen.

Denna sovsäck är designad med en anatomisk form som ger en bekväm passform för kvinnor. Den har även en huva som kan justeras för att passa huvudet perfekt och hålla värmen inne i sovsäcken. Dessutom finns en dragkedja som kan öppnas från båda sidor, så att du enkelt kan ta dig i och ur sovsäcken.

Grüezi Bag Biopod Downwool Subzero är också mycket lätt och kompakt, vilket gör den lätt att transportera på vandringar eller campingturer. Den kan lätt packas ner till en liten storlek och får lätt plats i en ryggsäck eller väska.

Sovsäcken är också mycket slitstark och tillverkad av högkvalitativa material. Den har ett yttertyg som är vattenavvisande och andas, vilket håller dig torr och varm i alla väder. Den har även ett innerfoder som är mjukt och skönt mot huden.

Grüezi bag Biopod Downwool Subzero är en sovsäck som är perfekt för kvinnor som älskar att tillbringa tid i naturen. Den är lätt, hållbar och ger utmärkt värme för att hålla dig varm och bekväm hela natten. Den är också lätt att transportera och packa ner, så att du kan ta den med dig på alla dina äventyr.
Artikel nummer43974

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.