Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter

Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter är en pålitlig och kraftfull tändare speciellt framtagen för utomhusbruk. Den är vattentät, vindtät och har lång livslängd, vilket gör den idealisk för camping, vandring och andra utomhusaktiviteter.
SEK 69,00
Färg: Grön (GREEN)
Beskrivning
Denna tändare är vatten- och vindtät, vilket innebär att den tål olika väderförhållanden och fortfarande fungerar optimalt. Oavsett om det regnar, blåser eller snöar kan du räkna med att din Easy Torch 8 Stormlighter tänds varje gång.

Med sin långa livslängd är denna tändare idealisk för camping, vandring och andra utomhusaktiviteter. Du behöver inte oroa dig för att få slut på bensin eftersom den har en stor tankkapacitet som ger dig många timmars användning.

Den ergonomiska designen gör att den ligger bra i handen och är lätt att slå på och av. Du kan justera lågan efter behov, så att du kan använda den till olika uppgifter, som att tända en grill eller en brasa.

Säkerhetsfunktionen förhindrar att barn av misstag slår på den, och dessutom har tändaren ett lås som förhindrar att den slås på av misstag när den ligger i fickan eller väskan.

Sammantaget är Friluftsland Easy Torch 8 Stormlighter en pålitlig och hållbar tändare för ett brett utbud av utomhusaktiviteter.
Artikel nummer44780001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.