Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Abisko Lite 1

Lätt, kompakt och vindstabilt tunneltält med utmärkt ventilation. Lämpligt för solovandraren med generös sitthöjd och gott om plats för packning.
SEK 6 599,00
Färg
Beskrivning

Lätt, kompakt och vindstabilt tunneltält med utmärkt ventilation. Lämpligt för solovandraren med generös sitthöjd och gott om plats för packning.

Kompakt och vindstabilt tunneltält för solovandrare som föredrar att vandra med en mindre ryggsäck. En huvudtältbåge och starka hörntältbågar i aluminium ger generös takhöjd och rymd över fötterna. En bekväm, pålitlig och lätt vandringskompis när du vill vistas ensam i naturen. Yttertältet är i Fjällrävens nya, högpresterande nylonvävar och en innovativ konstruktion där två vävtjocklekar kombineras ger mycket hög styrka trots låg vikt. Absiden är rymlig för ett enmanstält, med gott om plats för packning. Ytter- och innertält är sammankopplade, vilket förenklar hanteringen och skyddar innertältet från regn under uppsättningen. Det finns möjlighet att använda dubbla tältbågar (ett tillbehör) när du tältar i utsatta förhållanden. Ventilationen är utmärkt med tre öppningar, både högt och lågt placerade, som kan täckas helt vid behov. För extra gott luftflöde i varma förhållanden kan yttertältdörren rullas upp till hälften och fästas med en spolknapp, dragkedjan har självlåsningsfunktion som gör att den inte pressas upp av vinden. Alla öppningar, även innertältdörren, har finmaskig nätväv som håller även de allra minsta insekterna på utsidan. Torklina plus nätfickor i innertältet gör det enkelt att torka och hålla koll på prylarna. Precis som alla Fjällrävens tält är Abisko Lite 1 tillverkat helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorkarbonfri.

Material
Material
Botten: 40 denier PU 6000 mm 100 % nylon
Material
Invändigt: 15 denier Ripstop DWR 100 % nylon
Material
Myggnät: 20 denier No-see-um net 100 % polyester
Material
Nedre yttertält: 40 denier TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100 % nylon
Material
Yttertält: 20 denier TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100 % nylon
Vikt
Vikt:
1650 gram
Artikel nummer40615

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.