Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Abisko Endurance 2

Tunneltält med förlängt förtält. Lätt vikt med ändå slitstark material och vindstabil konstruktion. Ett toppklasstält du kan använda året runt. 
SEK 10 499,00
Färg
Beskrivning

Tunneltält med förlängt förtält. Lätt vikt med ändå slitstark material och vindstabil konstruktion. Ett toppklasstält du kan använda året runt. 

Fjällräven Abisko Endurance 2 är ett rumligt tält i stabil tunneltältskonstruktion. Kan användas till helårsbruk i skandinaviskt klimat. Erbjuder generös sitthöjd och ett stort förtält, vilket möjliggör en behaglig atmosfär när man sitter i det. Abisko Endurance är perfekt för dig som vill ha en lättviktstält, som kan användas året runt och i nästan alla tuffa väderförhållanden. Tältet är försett med tvättlina i både förtält och innertält. Man kan också sätta upp dessa samtidigt vilket gör montering smidig. Övertältet är tillverkad i Fjällrävens TripleRip-nylon med hela 4 lagers silikonisering och i innertältet används två olika material - 20 denier i toppen och 40 i botten - för extra slitstyrka där det behövs som mest. Som alla Fjällrävens tält är Endurance 3 producerad helt utan PVC-plast. Ett tält som är svår att matcha vad det gäller vikt, komfort och slitstyrka. Toppklass från Fjällräven helt enkelt. 

Material
Material
Botten: 40 denier nylon med vattentät PU-coating - vattentryck: 6000 mm
Material
Innertält: 15 denier ripstop nylon med PFC-fri DWR-behandling
Material
Myggenet: 20 denier No-see-um mesh - 100 % polyester
Vikt
Vikt:
2550 gram
Artikel nummer38629

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.