Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Black Diamond Vapor Helmet

Black Diamond Vapor Helmet är den ultimata klätterhjälmen, som kombinerar lätt vikt med en stark konstruktion. Med en låg profil och justerbara remmar är den bekväm att bära hela dagen.
SEK 1 949,00
Färg: Svart (BLACK)
Storlek
Beskrivning
Black Diamond Vapor Helmet är den perfekta hjälmen för klättrare som letar efter en kombination av lätt vikt och robust konstruktion. Dess låga profil och justerbara remmar gör den bekväm att bära hela dagen.

Hjälmen är gjord av högkvalitativa material och designad med en hybridkonstruktion som kombinerar en skumkärna med ett yttre skal av kolfiber. Detta gör hjälmen väldigt lätt, men ändå stark och hållbar. Den har testats och godkänts av internationella säkerhetsstandarder och är därför en pålitlig hjälm för klättrare på alla nivåer.

Passformen justeras enkelt med de justerbara remmarna och den mjuka, andningsbara insidan hjälper till att absorbera svett.

Hjälmen har även en rad funktioner som gör den praktisk att använda i klättring. Den har en avtagbar skärm som skyddar mot sol och regn. Den har även ett justerbart nackskydd som skyddar mot stötar och repor i nacken. Hjälmen har även ett antal ventilationshål som ger bra luftcirkulation och håller dig sval under varma dagar.

Black Diamond Vapor Helmet är den ultimata hjälmen för klättring. Den är lätt, stark och hållbar och ger en bekväm passform hela dagen. Designad med fokus på säkerhet, komfort och funktionalitet är den därför en pålitlig hjälm för klättrare på alla nivåer.
Artikel nummer44680

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.