Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Arcteryx Womens Teplo Short

Arc'teryx Womens Teplo Short är en funktionell kortbyxa med fyrvägsstretch. Den är tillverkad av ett lätt och ventilerande material, vilket gör den idealisk för varmare dagar. Byxan har en bekväm passform och är perfekt för utomhusaktiviteter som kräver rörlighet och komfort.
SEK 969,00
Färg: Svart (BLACK)
Storlek
Beskrivning
Arcteryx Womens Teplo Short är en mångsidig kortbyxa, utformad för rörlighet och andningsförmåga på varmare dagar. Byxan är tillverkad av lättvikts-polyester, vilket säkerställer en bekväm passform och optimal mjuk komfort när du är aktiv utomhus.

Den har en bekväm elastisk midja som säkerställer en god passform och optimal rörelsefrihet. Byxan har också en justerbar dragsko i midjan så att du kan anpassa den till din kroppsform och storlek. Dessutom är shortsen utrustade med två fickor - en med en intern "säkerhetsficka" för förvaring av till exempel nycklar.

Arcteryx Womens Teplo Short har en modern och stilren design som gör den idealisk för både sport och fritid. Byxan har en kort längd som ger dig bra rörelsefrihet när du är aktiv utomhus.
  • Burgusområden inkluderar trailrunning, löpning, fitness m.m
  • 100% polyester
  • Konstfiber
  • Andningsbar, stretchig och snabbtorkande
  • bluesign GODKÄND
Artikel nummer45158

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.