Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Arcteryx Mens Rush Softshell Pant

Arc'teryx Mens Rush Softshell Pant är ett par kraftiga softshellbyxor designade för skidturer där andningsförmåga, flexibilitet och hållbarhet är högsta prioritet. Byxorna har en hel del praktiska detaljer, bl.a. ventilationsöppningar vid låret, snösk
SEK 3 799,00
SEK 3 039,00
Färg: Svart (BLACK)
Storlek: Small (S-REG)
Beskrivning
Arc'teryx Mens Rush Softshell Pant är ett par kraftiga softshellbyxor designade för skidturer där andningsförmåga, flexibilitet och hållbarhet är högsta prioritet. Byxorna har en hel del praktiska detaljer, bl.a. ventilationsöppningar vid låret, snöskydd i benen och en RECCO®-reflektor. Detta gör dem idealiska för långa "backcountry"-dagar, både på alpin skidåkning, men även fjällskidåkning.

Byxorna är gjorda i den mycket töjbara Wee Burly™ Double Weave, som säkerställer att du har optimal rörelsefrihet, så att du kan vara säker på att inte bli begränsad, oavsett vad du gör. Dessutom är byxorna förstärkta på insidan av underbenet, så vassa kanter från skidor och liknande. Inte är inga problem.

Materialet är mycket vindbeständigt, andas utmärkt och erbjuder full rörelsefrihet, vilket gör byxan lämplig för blandade och oförutsägbara väderförhållanden där vind, väder och temperatur kan förändras och du behöver ett bekvämt och mångsidigt skydd.

Byxorna har två handfickor och en lårficka, alla tre med dragkedjor, samt ett integrerat bälte.
Artikel nummer42886001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.