Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

The North Face Mens Vectiv Exploris 2 Futurelight
The North Face Mens Vectiv Exploris 2 Futurelight
30%

The North Face Mens Vectiv Exploris 2 Futurelight

North Face VECTIV Exploris 2 är designad speciellt för traillöpning, men också optimerad för vandring. Dessa skor är byggda för tekniska dagsvandringar eller flerdagars backpacking och erbjuder extra dämpning och sublim prestanda.
Från SEK 1 799,00
Från SEK 1 259,00
Beskrivning
Översätt med Google Translate

North Face VECTIV Exploris 2 är designad speciellt för traillöpning, men också optimerad för vandring. Dessa skor är byggda för tekniska dagsvandringar eller flerdagars backpacking och erbjuder extra dämpning och sublim prestanda. Med VECTIV 2.0 framdrivningsteknik och ett andningsbart, vattentätt FUTURELIGHT-membran är dessa vandringskängor gjorda för bergen. Designade med hållbara material, de har en uppdaterad D-breddpassform för att passa olika fotformer. Dessa skor har en VECTIV 2.0 mellansula med rockergeometri och en TPU-platta som ökar stabiliteten i sidled. Designad för långvarig framdrivning, har mellansulan högkvalitativt EVA-skum med en ökad sulhöjd jämfört med tidigare versioner. Med en bredare plattform under fötterna får du naturlig stabilitet, och den slitstarka yttersulan Surface CTRL med 4 mm dubbar är designad för att tåla påfrestningar i utsatta slitområden. VECTIV-teknologin kombinerar en 3D-platta och rockergeometri i mellansulan som omvandlar energi till framdrivning och förbättrar din prestanda.
  • Ovandel: Andningsbart och vattentätt FUTURELIGHT-membran
  • Vikt: ½ par: 380 g / Par: 760 g
  • Storlek: 39-47
  • Tillverkad på en uppdaterad D-bredd läst som passar flera olika fötter
  • Sulstyrka: VECTIV 2.0 mellansula med rockergeometri och gaffelprincip i häl och framfot samt TPU-platta för ökad sidostabilitet
  • Mellansula: med rockergeometri, som är utvecklad för att skapa långvarig framdrivning
  • Mellansula: med högkvalitativt EVA-skum med 2 mm högre sulhöjd än i 2021 års versioner
  • Bredare plattform under fötterna för naturlig stabilitet
  • Surface CTRL gummiyttersula med 4 mm dubbar designade med hållbara egenskaper i utsatta slitzoner VECTIV-teknologin kombinerar en 3D-platta och en mellansula med rockergeometri under foten som omvandlar energi till framdrivning.
Artikel nummer44199

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.