Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l

Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l är en robust och pålitlig termosflaska som håller din dryck varm eller kall i upp till 20 timmar. Den är gjord av rostfritt stål och har en dubbelväggig vakuumisolering, vilket gör den idealisk för utomhusaktiviteter
SEK 518,00
Färg: Svart (MATTE BLACK)
Leveranstid: 5-7 dagar
Beskrivning
Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l är en fantastisk termosflaska som är känd för sin robusthet och pålitlighet. Med denna flaska kan du hålla din dryck varm eller kall i upp till 20 timmar, så att du alltid har en fräsch och god drink till hands.

Flaskan är tillverkad i rostfritt stål, vilket ger den en otrolig hållbarhet och gör den motståndskraftig mot stötar och stötar. Den dubbelväggiga vakuumisoleringen ser till att temperaturen i flaskan hålls konstant, oavsett om du vandrar i fjällen eller på en långfärd i bilen.

Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l är idealisk för alla typer av utomhusaktiviteter och resor. Den är lätt att transportera och tar inte mycket plats i din väska eller ryggsäck. Flaskan har även ett praktiskt handtag, vilket gör den lätt att bära med sig.

Flaskans lock är designat för att vara lätt att öppna och stänga, samtidigt som det säkerställer att din dryck inte spills. Locket har även en liten öppning, vilket gör det lätt att dricka ur flaskan utan att behöva ta av locket helt.

Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l är inte bara en praktisk och hållbar termosflaska, den är också en snygg och stilren accessoar. Flaskan har en klassisk och tidlös design som passar alla stilar och smaker.

Sammantaget är Stanley Legendary Classic Bottle 0,47l en utmärkt termos som är perfekt för alla som älskar att vara utomhus och vill ha en pålitlig och hållbar dricksflaska med sig. Flaskan är en investering i kvalitet och funktionalitet som du kommer att ha glädje av i många år framöver.
Artikel nummer43538001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.