Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Silky Ono 120 Axe Genki Grip

Silky Ono 120 Axe Genki Grip är en professionell yxa med ett lätt, ergonomiskt "Genki Grip" som ger ett stadigt och säkert grepp. Yxan har ett vasst och slitstarkt blad av högkvalitativt stål.
SEK 1 495,00
SEK 1 046,00
Beskrivning
Silky Ono 120 Axe Genki Grip är en yxa av professionell kvalitet som är specialdesignad för att klara krävande uppgifter inom trädfällning och vedklyvning. Med sitt lätta och ergonomiska Genki Grip är yxan bekväm att hålla i och ger ett stadigt och säkert grepp.

Bladet på Silky Ono 120 Axe Genki Grip är skarpt och hållbart, och är tillverkat av högkvalitativt stål, vilket gör det effektivt och exakt att arbeta med. Den kompakta designen och låga vikten på yxan gör den lätt att ta med på språng när du ska arbeta i skogen eller på en läutflykt.

Sammantaget är Silky Ono 120 Axe Genki Grip den perfekta yxan för dig som vill ha en pålitlig och effektiv yxa för att klara både enkla och krävande uppgifter. Med sitt vassa blad, hållbara konstruktion och ergonomiska Genki Grip är det en yxa som du kommer att älska att använda om och om igen.
Artikel nummer44697

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.