Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Large Wide

Superbekvämt självuppblåsande liggunderlag med extra bredd och längd. Perfekt för bilsemestern, campingturen eller som snabbfixad gästsäng.
SEK 3 199,00
Färg: Blå (BYRON BLUE)
Beskrivning

Superbekvämt självuppblåsande liggunderlag med extra bredd och längd. Perfekt för bilsemestern, campingturen eller som snabbfixad gästsäng.

Sea to Summit Comfort Deluxe Self Inflating Large Wide är konstruerad med "DeltaCored"-skum som är designad med syfte att optimera underlaget tjocklek, samtidigt som det sparar vikt. Det ger ett superbekvämt och stabilt självuppblåsande liggunderlag som är hela 10 cm tjockt, nästan lika stor som en vanlig säng, men som ändå endast väger lite över 2 kg. Ett mjukt och behagligt polyestermaterial på ovansidan ger god liggkomfort, medan ett kraftigare material med "anti-slip"-tryck på botten ansvarar för slitstyrka underifrån, och för att underlaget inte glider runt i tältet. Sea to Summits smarta multifunktionsventil gör det lätt att justera tjockleken och hårdheten på underlaget och den kan snabbt tömmas på luft när den ska packas ihop. Ett R-värde på 5 ger suverän isolation, även när temperaturen kryper under 0 grader. Ett extremt bekvämt liggunderlag för alla de turer när man inte ska bära underlaget särskilt långt - t. ex. vid en kanottur eller en campingtur i bil.

Dimensioner
Dimensioner
Lång, över 183 cm
Artikel nummer36845002

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.