Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Osprey Daylite Sling

Praktisk, smart och funktionell liten väska som är lätt att svänga över axeln. En genial och bekväm lösning när du bara behöver ha de viktigaste sakerna med dig på språng.
SEK 511,00
Färg: Svart (BLACK)
Storlek: ONE SIZE
Beskrivning

Praktisk, smart och funktionell liten väska som är lätt att svänga över axeln. En genial och bekväm lösning när du bara behöver ha de viktigaste sakerna med dig på språng.

Osprey Daylite Sling gör det enkelt och bekvämt att packa en liten ryggsäck med de viktigaste sakerna, oavsett om du ska ut och shoppa, på en kort liten vandring eller behöver en praktisk liten väska på resan. Ryggsäcken är utrustad med en enda justerbar axelrem som är lätt att sätta i en vinkel över axeln, eftersom den snabbt och enkelt kan klickas av och klickas på som det passar dig. Axelremmen och bakstycket är också konstruerade i ett mjukt och ventilerande nätmaterial som ger bra komfort även i varmt väder. Osprey Daylite Sling är en del av Daylite-serien från Osprey, skapad för att erbjuda enkla och funktionella ryggsäckar och väskor. Ryggsäcken är därför utrustad med praktiska detaljer som ett stort huvudfack, framficka med blixtlås och inre organiserande fickor - utan så många krusiduller. Perfekt som en "on the go" ryggsäck på resan, festivalerna och de små, spontana promenaderna, där det är trevligt att ha med sig både en vattenflaska, solhatt och en extra tröja i väskan.

Vikt
Vikt:
238 gram
Artikel nummer40891001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.