Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nordic Pocket Saw X-Long

X-Long är en längre version av Nordic Pocket Saw Original och har utvecklats för två personer, så det är lättare att såga tjockare stockar och grenar mer effektivt. Den 93 cm långa kedjan är gjord av värmebehandlat kolstål och har 50 dubbelriktade tänder
SEK 899,00
Färg: Grön (GREEN)
Beskrivning
X-Long är en längre version av Nordic Pocket Saw Original och har utvecklats för två personer, så det är lättare att såga tjockare stockar och grenar mer effektivt. Den 93 cm långa kedjan är gjord av värmebehandlat kolstål och har 50 dubbelriktade tänder som säkerställer maximal prestanda när den används.

Förutom längden på X-Long har den samma egenskaper och egenskaper som Nordic Pocket Saw Original. Handtagen är gjorda av tuff nylon och är extra stora för att ge dig ett säkert grepp även när det är blött. X-Long-versionen kommer i en nylonpåse som kan förvaras i din ryggsäck eller placeras på ditt bälte.

Kedjan har testats i ett svenskt laboratorium och tål en kraft som är 20 gånger starkare än vad en människa kan åstadkomma vid normal användning.

För att maximera livslängden på din nordiska ficksåg, se till att alltid hålla kedjan ren, smörj in den med motorsågsolja och slipa den med en 4 mm rund fil.


Artikel nummer43351001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.