Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Nordic Pocket Saw Original

Originalversionen är en smart, packbar och lätt handdriven motorsåg som är lätt att packa ner i ryggsäcken eller ta på sig bältet. Det är detta som gör Nordic Pocket Saw till en viktig resesällskap på dina äventyr.
SEK 599,00
Färg: Röd (RED)
Beskrivning
Originalversionen är en smart, packbar och lätt handdriven motorsåg som är lätt att packa ner i ryggsäcken eller ta på sig bältet. Det är detta som gör Nordic Pocket Saw till en viktig resesällskap på dina äventyr. Kedjan är tillverkad av värmebehandlat kolstål, vilket är idealiskt för blad och speciellt utvecklat för att tåla hård användning under tuffa förhållanden. De kraftiga nylonhandtagen är extremt hållbara och ger ett bekvämt och säkert grepp, även när det är blött. Väskan kan bäras på bältet eller stoppas undan i ryggsäcken.

Kedjan är 65 cm lång och tillverkad av värmebehandlat kolstål med 33 dubbelriktade tänder som säkerställer maximal prestanda när den används. Handtagen är gjorda av tuff nylon och är extra stora för att ge dig ett säkert grepp även när det är blött. Kedjan har testats i ett svenskt laboratorium och tål en kraft som är 20 gånger starkare än vad en människa kan åstadkomma vid normal användning.
Artikel nummer43350001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.