Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

La Sportiva Womens Skwama Vegan
25%

La Sportiva Womens Skwama Vegan

Aggressiva bouldering- och sportklätterskor i absolut toppklass. Skwama är en aggressiv och precis klättersko som utmärker sig både på stora volymer och små, vassa kristaller. Vegansk version utan mocka.
Från SEK 2 649,00
Från SEK 1 995,00
Färg: Grå (CARBON/TURQUOISE)
Beskrivning
Aggressiva bouldering- och sportklätterskor i absolut toppklass. Skwama är på många sätt arvtagaren till den ikoniska Solution, och är en superaggressiv och exakt klättersko som utmärker sig både på stora, runda volymer och små, vassa bergkristaller.

La Sportiva Womens Skwama Vegan är ett bra val för den ultimata allroundskon för bouldering och hård sportklättring. En aggressiv form med La Sportivas P3-spänne, samt en välsittande, damspecifik passform, grym hälkrok, lätt styv sula och Vibram XS Grip2-gummi, gör Skwama till en suverän sko för de allra flesta boulderingproblem och sport. klättervägar. Skwama kommer att vara självklart för den som vill ha en sko med mycket kraft och bra stabilitet på väldigt små kanter, men som samtidigt vill ha maximal friktion och en bra känsla med underlaget.

Den veganska versionen av Skwama är gjord utan användning av mocka eller andra material som härrör från djur.

Artikel nummer43059

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.