Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Icebreaker Mens 125 ZoneKnit L/S Crewe

125 ZoneKnit Long Sleeve Crewe är en ultralätt merinobastopp designad för att hjälpa till att reglera kroppstemperaturen under högintensiv aktivitet och har vårt jersey Cool-Lite-tyg för äventyr och vardagsträning.
SEK 1 149,00
Färg: Svart (JET HTHR/BLK/METRO H/CB)
Beskrivning
Översätt med Google Translate

Det här plagget har flera funktioner och detaljer utformade för att förbättra din träningsupplevelse. En av nyckelfunktionerna är ZoneKnit - en kroppskortsteknologi designad för att reglera din kroppstemperatur och låta din hud andas under högintensiv aktivitet. Denna teknik hjälper till att se till att du känner dig bekväm under din träning. Plagget är även utrustat med Cool-Lite, som är en lätt och andningsbar tygblandning som hjälper till att hålla dig sval och torr under träning. Detta är en viktig faktor då det är avgörande för att bibehålla din träningsprestation. Tumslitsarna håller dina ärmar på plats och händerna varma, medan raglanärmens konstruktion ger dig den rörlighet du behöver för att utföra dina träningsövningar korrekt. Plagget har även kilar i armhålorna, vilket ger extra komfort och rörelsefrihet. Flatlocksömmarna i plagget förhindrar friktion, vilket minskar risken för irritation och skador på huden. Slutligen har plagget en drop tail edge som ger extra täckning så att du kan känna dig trygg och skyddad under din träning.
  • Material: 60% TENCEL, 40% merinoull
  • Värmesystem: 125 Fjädervikt
  • Konstruerad kroppskortsteknologi reglerar din kroppstemperatur och låter din hud andas under högintensiv aktivitet.
  • Zonad temperaturreglering
  • Naturligt andas
  • Naturligt luktbeständig
  • Vikt: Medium = 181 g
  • Maskintvätt kallt (30°C). Tvätta med liknande färger. Använd inte sköljmedel. Fäst alla förslutningar för tvätt och torkning. Blek inte. Torktumla ej. Linjetorka i skuggan. Kallt järn. Inte kemtvättas.
Artikel nummer43593

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.