Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 499 kr.
2-3 dagars leverans*
Hilleberg Kaitum 4 GT
Hilleberg Kaitum 4 GT

Hilleberg Kaitum 4 GT

Stort och imponerande lätt 4-personers tunneltält i absolut toppkvalitet. Kan användas året om, på flera typer av turer och i de flesta väderförhållanden. 
SEK 15 499,00
Färg: Grön (GREEN)
Beskrivning

Stort och imponerande lätt 4-personers tunneltält i absolut toppkvalitet. Kan användas året om, på flera typer av turer och i de flesta väderförhållanden. 

Hilleberg Kaitum 4 GT är ett extremt mångsidigt tunneltält bra material och konstruktion. Kerlon 1200, som är ett silikoniserat nylonmaterial, ger balans mellan slitstyrka och vikt. Det gör att tältet håller för regn, rusk, sol och vind i många år. Tältet bärs upp av 9 mm DAC Featherlite NSL stänger, som är är bland de lättaste och starkaste på marknaden. En symmetrisk konstruktion med utgång och absid i varje ände ger god möjlighet för att organisera sig i tältet och har dessutom den fördelen att innertältet har lodräta väggar på kortsidan. Detta ger tältet extra rymligt och passande för vinteranvändning, där stora sovsäckar måste få plats. Innertält och yttertält slås upp tillsammans eller var för sig. Det ger möjlighet för att hålla innertältet torrt i fall att tältet ska slås upp eller packas ner i regnigt väder. Goda ventilationsmöjligheter, genomtänkta detaljlösningar och hantverk i toppklass hela vägen gör Hilleberg Kaitum 4 GT till ett av marknadens absolut bäst utförda tält i sin klass.

Detalj
Utgång och absid i båda ändar
Detalj
9 mm DAC Featherlite NSL-stänger
Praktiska fickor för förvaring av små föremål
Rymlig absid med gott om plats för utrustning eller matlagning
Utgång och förtält i både ändarna
Vattenpelare: 5000 mm
Material
Kerlon 1200 – superlätt silikoniserad ripstop-nylon med imponerande styrka för dess vikt och lång livslängd.
Vikt:
4600 gram
Artikel nummer36775002
FRAKT från 79,-FRI FRAKT över 499,-
30 dagars returrätt
Hitta våra butiker
3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.