Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Grüezi bag Biopod Downwool Subzero Comfort

Grüezi B Biopod Downwool Subzero Comfort är en isolerad sovsäck för kvinnor, idealisk för användning från vår till höst. Med dunisolering håller den dig varm och bekväm även i de kallaste temperaturerna.
SEK 4 499,00
SEK 3 374,00
Färg: Blå (AUTUMN BLUE)
Storlek: Personlængde 193 cm (193 CM)
Leveranstid: 6-8 dagar
Beskrivning
Grüezi B Biopod Downwool Subzero Comfort är en utmärkt sovsäck för kvinnor som vill njuta av en bekväm och varm sovupplevelse under vår- och höstsäsongen. Med sin dunisolering är denna sovsäck designad för att hålla dig varm och mysig, även i de kallaste temperaturerna.

Denna sovsäck är tillverkad av högkvalitativa och miljövänliga material, och dess dunfyllning är både lätt och andas, vilket ger optimal värmeisolering. Med sin komfortklass under noll kan du vara säker på att du får en god natts sömn, även i de mest extrema temperaturerna.

Grüezi B Biopod Downwool Subzero Comfort är designad speciellt för kvinnor, och dess storlek och form är anpassad till kvinnliga kroppstyper. Detta säkerställer att sovsäcken sitter perfekt och ger maximal komfort och värmeisolering. Dessutom är sovsäcken utrustad med en huva som kan justeras för att ge extra värme och skydd mot kylan.

Sovsäcken är även utrustad med en praktisk dragkedja som gör det enkelt att ta sig i och ur väskan. Dragkedjan har även en anti-snag-funktion som förhindrar att den fastnar i tyget, vilket gör det enkelt att öppna och stänga väskan.

Grüezi B Biopod Downwool Subzero Comfort är en mångsidig sovsäck som kan användas för en mängd olika aktiviteter, inklusive vandring, shelterturer och backpacking. Den packas också lätt ner i en kompakt storlek, vilket gör den lätt att transportera och förvara.
Artikel nummer43972001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.