Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Grüezi bag Biopod Downwool Hybrid Cotton Comfort

Grüezi B Biopod Downwool Hybr Ctn Comfrt är en sommarsovsäck för kvinnor som är isolerad med dun. Den är perfekt för campingturer i varmare väder och ger en behaglig och behaglig nattsömn.
SEK 3 399,00
Färg: Blå (NIGHT BLUE)
Storlek: One size (ONE SIZE)
Leveranstid: 6-8 dagar
Beskrivning
Grüezi B Biopod Downwool Hybr Ctn Comfrt är en utmärkt sommarsovsäck speciellt designad för kvinnor. Denna sovsäck är isolerad med dun, vilket gör den till en lätt och kompakt lösning för alla dina campingbehov i varmare väder.

Med sitt mjuka och sköna bomullsfoder kan du njuta av en god natts sömn utan att behöva oroa dig för svett eller obehag. Det är också värt att notera att denna sovsäck är gjord av hållbara material, vilket gör den till ett idealiskt val för miljömedvetna.

Grüezi B Biopod Downwool Hybr Ctn Comfrt är också utrustad med ett antal praktiska funktioner som gör den till en mångsidig och pålitlig sovsäck. Den har en justerbar huva som kan dras åt runt huvudet för extra värme och komfort, samt en praktisk dragkedja som gör det enkelt att ta sig i och ur sovsäcken.

Sovsäcken är också lätt att packa och förvara, och den kommer med en praktisk förvaringsväska som gör den lätt att transportera på din campingresa. Med sin lätta och kompakta design kan du ta den överallt utan att behöva oroa dig för att bära en tung och krånglig sovsäck.
Artikel nummer43980001

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.