Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Mens Polar Parka

Slitstark dun-anorak med fast huva för riktigt sträng vinterkyla. Förstärkningar i G-1000®, bland annat på fronten med stor känguruficka.
SEK 9 999,00
Färg: Blå (ICE BLUE)
Beskrivning

Slitstark dun-anorak med fast huva för riktigt sträng vinterkyla. Förstärkningar i G-1000®, bland annat på fronten med stor känguruficka.

Slitstark och varm dunparkas i anorakmodell för dig som vistas ute mycket i sträng kyla. Förstärkningar i G-1000 framtill, på ärmar och bak gör den till ett robust och tåligt arbetsplagg. Den halvlånga öppningen har dragkedja med fodrad kil, en konstruktion som ger minimalt med svaga punkter och mesta möjliga värme över bröst och bål. Materialet är smidig, slitstark polyamid som stoppats med dun av hög kvalitet. Den fasta huvan är justerbar och har avtagbar syntetpäls som skyddar mot snöyra. Rexflexband på huva och baktill på ryggen för extra synlighet under mörka vintermånader. Partiet i G-1000 har en stor fleecefodrad känguruficka som lätt rymmer extra handskar och andra skrymmande föremål. Här finns också två vertikala och två horisontella fickor för kompass, verktyg och andra småsaker. En D-ring i metall mitt fram ger möjlighet till säkring i hårt väder. Parkan har snörjustering i nederkant och rejäl kardborrslå i ärmslut. Väl tilltagen vidd gör den lätt att dra över vanliga skalplagg.

Vikt
Vikt:
1651 gram
Artikel nummer32807

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.