Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Mens Expedition Down Jacket

Uppdaterad version av den ikoniska dunjackan från 1974. Varm, funktionell och robust dunjacka för de riktigt kalla resorna.
Från SEK 9 699,00
Från SEK 7 274,00
Beskrivning

Uppdaterad version av den ikoniska dunjackan från 1974. Varm, funktionell och robust dunjacka för de riktigt kalla resorna.

Fjällräven Men's Expedition Down Jacket är en stark, funktionell och imponerande varm dunjacka för riktigt kalla och tuffa förhållanden. En älskad Fjällräven-klassiker från 1974, med uppdaterad passform och material. Den välisolerade, rymliga huvan, som har extra längd och de stora fickorna med handvärmaröppningar i sidorna, ser till att du är väl skyddad mot det kalla och stormiga vädret.

Jackan är isolerad med ansvarsfullt producerat dun med en fyllkraft på 700. Konstruktionen med förskjutna dunkanaler förhindrar köldbryggor och värmeförlust, så du får ut det mesta av dunets goda isoleringsförmåga. Axlarna, som är extra utsatta för fukt och slitage, är förstärkta med syntetisk stoppning för att ge jackan extra slitstyrka mot fukt och slitstyrka.

Expedition Down Jacket anses med rätta vara en klassiker i Fjällrävens sortiment och den fulländade designen har bevisat sitt värde på otaliga små och stora vinterexpeditioner sedan den första versionen såg dagens ljus för snart femtio år sedan.

Artikel nummer41062

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.