Frakt från 79 kr.
Fri frakt över 799 kr.
2-3 dagars leverans*

Fjällräven Abisko Shape 3

Lätt, starkt och stabilt tunneltält med extra absid-plats och god ventilation. Ett mångsidigt tält som kommer vara perfekt för vandringsturer året runt med undantag för under de mest extrema förhållandena.
SEK 9 999,00
Färg
Beskrivning

Lätt, starkt och stabilt tunneltält med extra absid-plats och god ventilation. Ett mångsidigt tält som kommer vara perfekt för vandringsturer året runt med undantag för under de mest extrema förhållandena.

Fjällräven Abisko Shape 3 har en viktbesparande lågprofilsdesign och imponerande gott om plats i absiden. Yttertältet kan rullas upp i bägge ändar vilket ger möjlighet till riktigt god luftgenomströmning. Yttertältet är gjort av det nya TripleRip-nylonet med en innovativ kombination av två materialkvaliteter - de mest utsatta områdena nära marken är förstärkta, medan de minst utsatta områdena är gjorda av ett lättare material. Det ger en god balans mellan hög styrka och låg vikt. Yttertältet och innertältet är anslutna, så att innertältet kan hållas torrt medan du slår upp tältet. Löpgångar för stängerna sitter utvändigt och är färgkodade, då det är lätt att se skillnad på dem. De är breda nog för dubbla tältstänger, som fås som extrautrustning, om förhållandena kräver det. Stora, högt placerade ventilationsöppningar ger en god luftgenomströmning och alla öppningar är täckta med ett finmaskigt nät, som håller även de minsta insekterna ute. Blixtlåset i dörren är försett med en

automatisk låsfunktion, så att vinden inte kan pressa upp den. Det innebär att tältdörrarna kan rullas upp och sättas fast i halvöppen position, så att du uppnår extra luftcirkulation utan att det kommer in regn i innertältet. Innertältets tältdörr är försedd med ett finmaskigt nät och kan stängas helt med det ventilerade innertältsmaterialet. Absiden har massor av plats för utrustning, matlagning eller för en fyrbent vän. Ingången är placerad på sidan, vilket innebär att platsen kan utnyttjas optimalt. Innertältet är också rymlig och försett med ett klädstreck och nätfickor som är praktiska för att hålla ordning på utrustningen. Liksom alla Fjällrävens tält är Abisko Shape 3 gjort helt utan PVC-plast och giftiga flamskyddsmedel, och impregneringen är fluorcarbonfri.

Material
Material
Botten: 40 denier nylon med kraftig PU-coating. 10000 mm vattenpelare
Material
Innertält: 15 denier ripstop nylon
Material
Myggnät: 20 denier no-see-um mesh i 100 % polyester
Material
Yttertält: 40 denier silikoniserat nylon nederst, 20 denier silikoniserat nylon överst
Vikt
Vikt:
4000 gram
Artikel nummer36274

FRI FRAKT över 799,- kr.

30 dagars returrätt

Hitta våra butiker

3 dagars leverans*
Dela dina bilder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, bli inspirerad och var med och uppmuntra till mer friluftsliv.